ᐅ Refinansiering av dyre gjelder inntil 500 000 kr • Moni24 🥇

Spørsmål og svar


Hva er forskjellen mellom et blankolån og et forbrukslån?

Det er ingen forskjell. Det er to forskjellige navn på samme ting, et lån uten sikkerhet. Det er du som privatperson som tar opp lånet, og vi i Moni24 har valgt å bruke betegnelsen forbrukslån.

Hvilken rente og hvilke månedlige utgifter får jeg?

Den laveste renten bankene våre kan tilby er 6,19 % og den fastsettes individuelt på grunnlag av den økonomiske situasjonen din. Alle banker gjør ulike vurderinger og derfor er det lurt å sammenligne mange banker og långivere.

Når kan renten endres for et forbrukslån?

Det finnes to typer rente – flytende og fast. Forbrukslån uten sikkerhet har som regel flytende rente. Det innebærer at banken kan justere renten hvis forutsetningene på markedet endres. Renten kan altså både gå opp og ned.

Hva kreves for å søke om et forbrukslån gjennom Moni24?

Du må være minst 18 år gammel og ha en fast månedlig inntekt på minst 10 000 kroner. Du må ha vært folkeregistrert i Norge i minst ett år. Det er en fordel, men ikke et absolutt krav, at du ikke har noen betalingsanmerkninger.

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan låne opp til 500 000 kroner. Hvilket beløp en bank eller långiver er villig til å låne ut, avhenger av mange faktorer. For å være villige til å låne ut høyere beløp, er de fremfor alt opptatt av hvor mye du har igjen å leve for hver måned etter at du har betalt de faste utgiftene.

Når overføres pengene til kontoen min?

Det avhenger av hvilken bank du inngår låneavtale med. Men regn med én–tre dager fra du har undertegnet lånedokumentene.

Hvordan kan det være gratis å benytte Moni24?

Moni24 får en godtgjørelse av den av de konkurrerende bankene som vinner deg som kunde.