ᐅ Spørsmål og svar • Moni24 🥇

Spørsmål og svar


Hvor mye kan jeg låne?

Du kan låne opp til 500 000 kroner. Hvilket beløp en bank eller långiver er villig til å låne ut, avhenger av mange faktorer. For å være villige til å låne ut høyere beløp, er de fremfor alt opptatt av hvor mye du har igjen å leve for hver måned etter at du har betalt de faste utgiftene.

Hvordan kan det være gratis å benytte Moni24?

Moni24 får en godtgjørelse av den av de konkurrerende bankene som vinner deg som kunde.

Hva kreves for å ta opp lån gjennom Moni24?

Du må være minst 18 år gammel og ha en fast månedlig inntekt på minst 10 000 kroner. Du må ha vært folkeregistrert i Norge i minst ett år. Det er en fordel, men ikke et absolutt krav, at du ikke har noen betalingsanmerkninger.

Hvor raskt får jeg svar fra bankene?

Vi får svar fra alle banker innen 24 timer.

Hvilken rente og hvilke månedlige utgifter får jeg?

Den laveste renten bankene våre kan tilby er 6,19 % og den fastsettes individuelt på grunnlag av den økonomiske situasjonen din. Alle banker gjør ulike vurderinger og derfor er det lurt å sammenligne mange banker og långivere.

Binder jeg meg til noe når jeg sammenligner banker med Moni24?

Nei, hvis du ombestemmer deg, kan du alltid hoppe av sammenligningsprosessen. Det er først i det siste stadiet, når du har undertegnet lånedokumentene, at du har inngått en avtale.

Når overføres pengene til kontoen min?

Det avhenger av hvilken bank du inngår låneavtale med. Men regn med én–tre dager fra du har undertegnet lånedokumentene.

Kan jeg låne selv om jeg har betalingsanmerkninger?

Ja, du har likevel en sjanse til å få lån. Men da må du ha en fast månedslønn på minst 10 000 kroner og du må ikke ha noen utestående gjeld hos et inkassoselskap.

Kan jeg samle gamle lån?

Ja, du kan samle flere gamle lån og bytte dem ut mot et nytt lån med lavere rente.

Kan jeg nedbetale et lån før tiden?

Ja! Når du tar opp et forbrukslån uten sikkerhet gjennom Moni24, har du alltid rett til fri amortisering (tilbakebetaling). Det innebærer at du kan betale inn høyere avdrag eller innfri hele lånet om du ønsker det.